info@mp-nekretnine.hr+385 98 420 363+385 95 2777 177

Kompletna usluga

Marko Polo (nekretnine) i Marco Polo (turistička agencija) lokalne su i obiteljske agencije koje se već dugi niz godina bave turizmom na području Općine Medulin. Osnovane su od istog vlasnika s ciljem da zadovoljni klijent nakon uspješne odrađene kupnje nekretnine, tu istu da u turističko iznajmljivanje. Nakon realizacije procesa kupnje nekretnine, turistička agencija Marco Polo nudi kompletnu uslugu: od komunikacije s iznajmljivačima prilikom uzimanja smještanog kapaciteta u ponudu do dogovora oko čišćenja objekta. Agencija se bavi vođenjem kompletne korespodencije s gostima (upiti, plaćanje, rješavanje problema...), a vode ih educirani djelatnici s poznavanjem stranih jezika. Agencija nudi pomoć pri usluzi turističkog iznajmljivanja, a kao jedna od vodećih agencija, uspješno radi na popunjavanju smještajnih kapaciteta u svim dijelovima Medulina, a i okolice. S više od 300 objekta u ponudi, a koje se odnose na apartmane, sobe, kuće za odmor i vile, agencija nudi kompletnu uslugu za iznajmljivača. Ukupnu ponudu smještaja domaćim i stranim gostima nudi na specijaliziranim portalima gdje uspješno konkurirana drugim agencijama, što dokazuju brojne recenzije gostiju.

Marco Polo Medulin

Vezano za buduće iznajmljivače, savjetuje ih oko opremljenosti i pomoći oko kategorizacije smještajnih kapaciteta, dogovora oko uvjeta iznajmljivanja i izrada cjenika, nudi mogućnost dogovora za suradnju s obrtom za čiščenje te nudi uslugu pranja posteljine (privatni vešeraj). Agencija nudi mogućnost prijema gosta i naplate rezervacije direktno u poslovnici te odvoz do rezerviranog objekta, te stoji na usluzi oko rješavanja problema s gostima (reklamacije, popravci i sl.).

Primarni fokus poslovanja je najam apartmana u Medulinu, s ciljem pronalaska najboljeg rjšešenja za budući boravak, a ispunjavajući sve želje i potrebe gosta. U svojoj raznovsnoj ponudi, na različitim lokacijama i cjenovnim kategorijama, a u ponudi je moguće pronaći i kuće za odmor u Medulinu s bazenom i dodatnim sadržajima.

Osim smještajnih kapaciteta, agencija u svojoj ponudi nudi izlete na popularna lokalna mjesta, a nudi mogućnost organizacijenajma automobila.

Možemo reći da cjelokupna ponuda obuhvaća sve što bi jedan gost mogao zatrebati tijekom svog odmora, trudeći se zadovoljiti gosta koliko god je to moguće.

Od same ideje kupovine nekretnine na području Medulina do prezentiranja mogućnosti bavljenja turističkim iznajmljivanjem preko naše agencije Marco Polo, na najbolji način vam možemo pomoći da cijelokupan proces provedemo kvalitetno te da na kraju imamo zadovoljnog kijenta.

Za više informacija kontaktirajte nas na info@mp-nekretnine.hr